;
Surmont MTB Challenge
  |  Contact  |  MTB Challenge 2010
Surmont MTB Challenge Facebook page

Rezultate

Surmont MTB Challenge 2011 – Good things come to those who wait!

> Vezi clasamente finale

Duminică, 10 Iulie, a fost o zi blagoslovită. Punct! De ce? O ambianţă montană minunată şi imposibil de cuprins în cuvinte, peste 500 de participanţi plus aparţinători, o grămadă de voluntari inimoşi, cronometrare la sprânceană, premii pentru toate categoriile şi elementul care le-a legat pe toate: un eveniment de anduranţă ireproşabil, Surmont MTB Challenge 2011.

Am fost copleşiţi de numărul de participanţi si de interesul acestora pentru concurs. Am fost nevoiţi să stăvilim înscrierile înca dinainte de data oficială de închidere a listelor , pentru a putea pastra conditiile bune de organizare pe care le-am planuit. Acest lucru ne-a impresionat profund şi este un vot de încredere important pentru noi si pentru evenimentele noastre viitoare! Multumim!

Este o mare placere sa ne întâlnim cu prieteni de suflet cu care suntem legaţi prin mountainbiking şi pe care îi ştim de 5, de 10, de 15 ani sau poate şi de mai demult. Unii dintre ei încă se dau cu bicicleta şi ne dau senzaţia că Vremurile Bune nu pleacă de fapt niciodată şi că timpul stă pe loc. Vă mulţumim pentru prezenţă şi pentru că ne aduceţi aminte de unde am plecat şi unde ne şade sufletul! Surmont MTB Challenge 2011 a marcat 17 (şapte spre zece) ani de la primul concurs de mountainbiking organizat de Surmont.

Vă lăsăm în continuare în compania clasamentelor, a pozelor şi a montajului video. Le mulţumim din nou celor care au fost prezenţi, rideri şi public deopotrivă, celor care ne-au susţinut, celor implicaţi în organizare şi tuturor celor care au împărtăşit gânduri bune în relaţie cu acest eveniment!

Pe lângă clasamentele aici de faţă, avem şi rezultatele generale pentru tura medie şi tura lungă. Iată-i!

Traseu mediu feminin: Zsuzsi Gyurka – 2:51.05 (ochelari de race Rudy Project Zyon)
Traseu mediu masculin: Ujfalvi Attila – 1:53.26 (ochelari de race Rudy Project Zyon)

Traseu lung feminin: Emese Fodor – 4:15.33 (Trofeu Surmont MTB Challenge)
Traseu lung masculin: Daniel Roşioru – 3:05.11 (Trofeu Surmont MTB Challenge)

King Of The Mountain (cel mai bun căţărător): Daniel Rosioru – 2 min. 35 sec. (Trofeu Surmont KOTM + pulsmetru Polar CS300)

Trofeele speciale au fost realizate de bunul nostru prieten, artistul Ion Anghel, şi simbolizează hrana pentru foamea de trasee spectaculoase în cursele de anduranţă. Medaliile celor care au încheiat cursa au fost acordate de partenerii nostri de la Festina Lente.

Cu prietenie,
Echipa Surmont MTB Challenge

Clasamente

Alegeți categoria pentru care doriți să vedeți rezultatele sau downloadați toate listele cu participanți de mai jos.

Download clasamente generale

Power Bar
Trek Bike
Rudy Project
Borsec
Aquatique
Boromir
Surmont Bike Shop PlayBike FreeRider MBike Men's Health Festina Lente Ciclism Nu ma uita Dirt Bike Feeder X Bikers Rait a bike Carpati
Primaria Orasului Azuga
Trek Bike
Radio Guerilla
© 2010-2011. Surmont MTB Challange by Surmont Sport. Toate drepturile rezervate. | Made by Cactus Ideas | www.surmont.ro