;
Surmont MTB Challenge
  |  Contact  |  MTB Challenge 2010
Surmont MTB Challenge Facebook page

Surmont Mountain Bike Challenge 2011

Poze Maraton Surmont 2010

Surmont Club vă invită cu drag la Azuga, în 9 - 10 iulie, pentru un alt concurs de anduranță în idilica vale Azuga și în peisajul neprețuit al munților Baiului, acolo unde potecile întinse și line se împletesc cu cele abrupte și tehnice !
Aflat la a doua ediție, Surmont MTB Challenge se adresează tuturor ciclistilor montani, de la amatori entuziaști până la competitori caliți și experimentați!
Participanților le stau anul acesta la dispoziție 3 trasee de dificultate diferită și mai multe categorii de concurs, astfel încât fiecare să se poată simți în largul sau pe parcursul acestei confruntări.

Pe lângă toate acestea, riderii și publicul pot lua parte la "Trek Fest 2011", unde îi așteaptă workshop-uri tematice și sesiuni de teste oferite de Trek, iar sâmbătă seara sunt invitați la o seară cu proiecții de filme din arhiva de evenimente Surmont, în clubul hotelului "Nu-Mă-Uita" din stațiunea Azuga. Cu alte cuvinte, un weekend de neuitat între prieteni!
Surmont Mountainbike Challenge 2011 este un eveniment organizat în parteneriat cu Primaria Orașului Azuga, susținut de Trek Bicycle Corporation și marchează 17 ani de la primul eveniment de mountain bike organizat de către Surmont Club, în 1994, la Sibiu.

Vă asteptăm cu drag în mijlocul naturii, acolo unde mountain biking-ul este la el acasă!
Echipa voastră Surmont

Power Bar
Trek Bike
Rudy Project
Borsec
Aquatique
Boromir
Surmont Bike Shop PlayBike FreeRider MBike Men's Health Festina Lente Ciclism Nu ma uita Dirt Bike Feeder X Bikers Rait a bike Carpati
Primaria Orasului Azuga
Trek Bike
Radio Guerilla
© 2010-2011. Surmont MTB Challange by Surmont Sport. Toate drepturile rezervate. | Made by Cactus Ideas | www.surmont.ro